
MENU​

Mistä tulen
Olen kasvanut sisilialaisessa pikkukylässä. Sukuni on appelsiininviljelijöitä, yksinkertaista mutta rikasta ruokakulttuuria arvostavia ahkeria ihmisiä.
​
Kun muutin Kouvolaan 90-luvulla, vastassa oli uudenlainen ruokakulttuuri: ilmainen kouluruoka! Enää ei tarvinnut tapella ennen koulua paninijonossa kuka ehtii ottamaan mitäkin ja ehtiikö vielä kouluun ajoissa, mikä oli pienelle ujolle tytölle pelottavaa. (Ai että niitä aamuja kun isä vei vespalla kouluun ja osti minulle herkun mukaan kouluun.) Suomessa ruokalan täti ojensi lautasen täynnä ruokaa ja jonossa seistiin kiltisti, se sopi minulle.
​
Pienestä tytöstä kasvoi kokki, vuoromestari, keittiömestari, keittiötoimenjohtaja ja nyt viimeisimpänä etappina yrittäjä. Mutta ennen kaikkea olen ylpeä omasta ammatista, ylpeä ja iloinen saadessani tuottaa elämyksiä juuri sinulle.

Filosofiaa
Ruoka on niin fyysisen kuin henkisen olemuksemme iloinen esiintulo. Maut ja tuoksut tuovat muistoja menneisyydestä: isoäitimme lempeä katse, rakkaudella tehty ravitseva ateria, ystävämme ojentama lautanen.
​
25-vuotisen urani aikana olen nähnyt monenlaisia keittiöitä. Uskon että kun nauttii omasta tekemisestä ja valmistaa ruokaa rakkaudella niin se rakkaus tarttuu annoksiin ja sitä kautta siirtyy asiakkaalle ja asiakkaalta takaisin keittiöön.
​
Toivoisin että asiakkaat uskaltaisivat antaa enemmän palautetta, sekä hyvää että huonoa. Se on isoin kiitos kokille illallisen päätteeksi.




